DIT IS WIJS Academy

DIT IS WIJS investeert in haar werknemers. Kwaliteit en ontwikkeling staan hoog in het vaandel. DIT IS WIJS Academy is bezig om de Academy te registeren bij het CRKBO(Centraal Registser Kort Beroepsonderwijs). Tevens is DIT IS WIJS bezig met de accreditatie van het Leraren Register en de AVS(Algemeen Vereniging Schoolleiders). 

DIT IS WIJS heeft een Academy opgezet om toegevoegde waarde te creëren bij de onderwijsprofessionals die wij inzetten op scholen. Doceren is het werk waarvoor onze professionals worden ingezet, daarom is het voor DIT IS WIJS een logische stap om een eigen opleidingscentrum te exploiteren. Met de doelstelling om in 2021 het gehele Nederlandse onderwijs te ontzorgen met innovatieve oplossingen in personeelsdiensten en talentontwikkeling draagt DIT IS WIJS bij aan de toekomst en ontwikkeling van het onderwijs!

Vanaf schooljaar 2016/2017 kunnen ook onderwijzers, klassenassistenten en andere onderwijsprofessionals buiten DIT IS WIJS inschrijven voor trainingen en cursussen. Wij waarborgen de kwaliteit van trainingen en cursussen door kleine groepen te hanteren die worden gegeven door specialisten.

Binnen dit opleidingscentrum kunnen allerlei opleidingen c.q. cursussen gevolgd worden van 21st Century Skills, gedragsproblematieken tot competenties ontwikkelen om les te kunnen geven op binnenstadsscholen. Om de werkdruk niet te verhogen, zijn er veel trainingen en cursussen onder schooltijd te boeken. DIT IS WIJS regelt een vervangende leerkracht voor uw groep. Alle opleidingen/cursussen worden verzorgd door DIT IS WIJS Academy.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met info@ditiswijsacademy.nl

 

 

Onze voordelen

Vinkje

Workshops onder schooltijd

DIT IS WIJS kan vervangend personeel regelen

Vinkje

Toegevoegde waarde

op scholen waar docenten zijn ingezet

Vinkje

Eigen opleidingsinstituut

van DIT IS WIJS

FACEBOOK